ADANA / SARIÇAM - Baklalı Emin Veyisoğulları Ortaokulu

Baklalı Emin Veyisoğulları Ortaokulu

Adres
BÜYÜK BAKLALI MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. BAKLALI EMIN VEYISOĞULLARI ORTAOKULU BLOK NO 13A SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Baklalı Emin Veyisoğlu Ortaokulunun vizyonu, Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini, ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları ışığında , DoğruDürüstÇağdaşAraştırmacıÖzgüvenini kazanmış Güzel yurdumuzu hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren ,çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, çağdaş bir eğitim merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
Okulumuz Fen lisesi de dahil olmak üzere bir çok kaliteli okula öğrenci göndermektedir.
08.30 11.50 12.50- 14.20 ( 15.10 )
Klima
Belediye otobüsü ( 184 )
Yakın Köy Okullarımızdan Taşımalı olarak gelen öğrencilerimiz mevcuttur.
Mahalle
İl merkezine 35km, Sarıçam ilçe merkezine 25 km.